Bij Hestar, Stichting Leidschendamse Jeugdmanege staat alles in het teken van onze jeugdige ruiters en natuurlijk onze pony's en paarden!


Onze stichting werkt zonder winstoogmerk, het plezier in de omgang met en het rijden op onze pony's en paarden staat altijd voorop. 

Manege Hestar is in het bezit van het Veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport en heeft van de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) vier sterren ontvangen.

Manege Hestar is centraal gevestigd in Leidschendam: in de buurt van Westfield Mall of the Netherlands naast Hockeyclub Cartouche en Tenniscentrum Overdam.


Op onze manege hebben wij verschillende soorten lessen voor jong en oud. Regelmatig organiseren wij voor onze leden ook leuke activiteiten!


Helaas hebben wij voor nieuwe leden een flinke wachtlijst!

SPONSOR ONZE MANEGE GRATIS!


Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze manege, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde.  Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze club hier direct van! 

Lees hier meer!
Share by: